13.06.2019
オーストリアワインマーケティング協会のチームリーダーが代わります:ヴィルヘルム・クリンガーが代表職から段階的に退くことろ昨年12月に発表したことを受けて、徹底した選考過程の結果、後任者が選ばれました。クリス・ヨーク氏が2020年よりAWMBのリーダー職を引き継ぎます。
13.06.2019
オーストリアワインマーケティング協会のチームリーダーが代わります:ヴィルヘルム・クリンガーが代表職から段階的に退くことろ昨年12月に発表したことを受けて、徹底した選考過程の結果、後任者が選ばれました。クリス・ヨーク氏が2020年よりAWMBのリーダー職を引き継ぎます。
This year, the third Austria’s Best Sommelier Competition was held in Chicago following the successful Sommelier Competitions in New York City 2016 and San Francisco 2018. The event was designed to en
Steiermark: Austria's hidden treasure The Austrian Wine Marketing board presents with Willi Klinger as speaker a commented tasting in New York on October 16th. The Austrian Wine Marketing Board proudl
03.06.2019
オーストリアワインマーケティング協会の代表ヴィリ・クリンガーは、ウィーンにて本日、著書「Wine in Austria: the History オーストリアのワイン:その歴史」を今年のオーストリアワインサミットの最重要事項として紹介しました。先史時代から現代までの、オーストリアにおける葡萄栽培の歴史に関する学術的に裏付けられた包括的な書籍が、今年12月に初めて発行されます。また、フリードリヒ・ツヴァイゲルト博士の生涯とその功績について記された章があります。
03.06.2019
オーストリアワインマーケティング協会の代表ヴィリ・クリンガーは、ウィーンにて本日、著書「Wine in Austria: the History オーストリアのワイン:その歴史」を今年のオーストリアワインサミットの最重要事項として紹介しました。先史時代から現代までの、オーストリアにおける葡萄栽培の歴史に関する学術的に裏付けられた包括的な書籍が、今年12月に初めて発行されます。また、フリードリヒ・ツヴァイゲルト博士の生涯とその功績について記された章があります。
03.06.2019
オーストリアワインマーケティング協会の代表ヴィリ・クリンガーは、ウィーンにて本日、著書「Wine in Austria: the History オーストリアのワイン:その歴史」を今年のオーストリアワインサミットの最重要事項として紹介しました。先史時代から現代までの、オーストリアにおける葡萄栽培の歴史に関する学術的に裏付けられた包括的な書籍が、今年12月に初めて発行されます。また、フリードリヒ・ツヴァイゲルト博士の生涯とその功績について記された章があります。
The Austrian Wine Marketing Board frequently organises trips and excursions into the Austrian winegrowing regions for 200 international importers and merchants, sommeliers and journalists. The Highlig
A convivial and congenial evening with Austrian delicacies and Viennese wines awaited the international guests in a traditional atmosphere at the Heuriger Fuhrgassl-Huber. 26. May 2019 Heuriger Fuhrga
We assembled in Vienna with all visitors from Wine Summit for a day’s conference dedicated to the history of Austrian wine and Vineyard Interfaces in the heart of Europe. 26. May 2019 Palais Niederöst
The itinerary took us along our nation’s longest and viticulturally most important river: the world-famous Danube. 23. – 25. May 2019 Along the Danube Tasting List Journey Along the Danube © ÖWM / Gre
We paid a dedicated visit to some of Austria’s best vineyards – specifically, those that lie at the borders of our country; these borders that never were borders until after 1918. 27. – 29. May 2019 V
We paid a dedicated visit to some of Austria’s best vineyards – specifically, those that lie at the borders of our country; these borders that never were borders until after 1918. 23. – 25. May 2019 V
The AWMB is traveling to Russia and stops for a commented tasting at Ekaterinburg. It is the first Austrian Tasting in the Uralarea. The Austrian Wine Marketing Board (AWBM) chose Ekaterinburg as seco
The Austrian Wine Marketing board presents a commented tasting to experts from Siberia for the first time on September 8th 2019. Austrian Wine explores an high demand in Siberia. To face this trend th
21.03.2019
2018年のオーストリアワインは輸出総額1億7030万ユーロ、前年対比6.9%増、また記録を更新しました。さらに、ヴィンテージ2017が豊作だったことも追い風となり、輸出量は2010年以来初めて5千万リットルを越えました。オーストリアワインは国内でも非常に好調で、小売食料品産業では2018年は売り上げが6.9%増、この部門でのオーストリアワインの市場シェアは金額ベースで70%以上の上昇でした。
21.03.2019
2018年のオーストリアワインは輸出総額1億7030万ユーロ、前年対比6.9%増、また記録を更新しました。さらに、ヴィンテージ2017が豊作だったことも追い風となり、輸出量は2010年以来初めて5千万リットルを越えました。オーストリアワインは国内でも非常に好調で、小売食料品産業では2018年は売り上げが6.9%増、この部門でのオーストリアワインの市場シェアは金額ベースで70%以上の上昇でした。
21.03.2019
2018年のオーストリアワインは輸出総額1億7030万ユーロ、前年対比6.9%増、また記録を更新しました。さらに、ヴィンテージ2017が豊作だったことも追い風となり、輸出量は2010年以来初めて5千万リットルを越えました。オーストリアワインは国内でも非常に好調で、小売食料品産業では2018年は売り上げが6.9%増、この部門でのオーストリアワインの市場シェアは金額ベースで70%以上の上昇でした。
21.03.2019
世界最優秀レストラン、オステリア・フランチェスカのシェフ、マッシモ・ボットゥーラが、2019年6月18日にコーブルク宮殿で開催されるオーストリアで最も厳格なワインコンクールの勝者に料理を振舞うことが発表されました。
21.03.2019
世界最優秀レストラン、オステリア・フランチェスカのシェフ、マッシモ・ボットゥーラが、2019年6月18日にコーブルク宮殿で開催されるオーストリアで最も厳格なワインコンクールの勝者に料理を振舞うことが発表されました。
21.03.2019
世界最優秀レストラン、オステリア・フランチェスカのシェフ、マッシモ・ボットゥーラが、2019年6月18日にコーブルク宮殿で開催されるオーストリアで最も厳格なワインコンクールの勝者に料理を振舞うことが発表されました。
21.03.2019
2019年3月17から19日、ドイルのデュッセルドルフにて、ヨーロッパで最も重要なワイントレードフェア、プロヴァインが25周年を記念し開催されます。オーストリアは350の出展者と共に、全3日間を通してホール17にてトップフライトのプログラムを提供します。
21.03.2019
2019年3月17から19日、ドイルのデュッセルドルフにて、ヨーロッパで最も重要なワイントレードフェア、プロヴァインが25周年を記念し開催されます。オーストリアは350の出展者と共に、全3日間を通してホール17にてトップフライトのプログラムを提供します。
21.03.2019
2019年3月17から19日、ドイルのデュッセルドルフにて、ヨーロッパで最も重要なワイントレードフェア、プロヴァインが25周年を記念し開催されます。オーストリアは350の出展者と共に、全3日間を通してホール17にてトップフライトのプログラムを提供します。
The earliest wine harvest of modern Austrian viticulture surpassed the volume of the previous, above-average vintage 2017, at 2.75 million hectolitres. Once again, wines of very good to excellent qual
From 17–19 March in Düsseldorf, Germany, Europe’s biggest trade fair for wines and spirits will provide some 350 Austrian winegrowers with an ideal platform to present the wines of this vintage – as w
Ingredients fried in tempura batter stay pure and genuine; vegetables in particular remain unsalted and mild. The selected wine, therefore, should provide balance – animating the dish, but not dominat
The steaming method brings out the flavours of the filling – which would help determine the selection of the wine. Ideally, the wine selected would cover a broad flavour spectrum. Pairs well with © Au
No easy task for the sommelier: a crispy and well-seasoned crust, gently roasted meat and a powerful, slightly sweet sauce (for example, plum sauce or black bean sauce). Pairs well with © Austrian Win
This ensemble of fermented vegetables – Chinese cabbage & radish – is served in Korea along with many diverse foods; even soups are flavoured with it. The most prominent spicy flavours are ginger, gar
Three fiery spices dominate this tofu dish, which according to legend comes from Chengdu in the Sichuan province of China: chili, black pepper and the numbing electrifying effect of Sichuan peppercorn
The unsalted Indian cream cheese ‘Paneer’, made from full-fat cows’ milk, is often marinated, sometimes spiced with chilis and then grilled over charcoal, skewered together with green bell peppers. Gr
A variety of curry spices, cashew nuts and raisins transform this lamb stew into a harmonious festive meal. The rice is fried before cooking, which gives it a nutty aroma, saffron additionally refin
The most important factor in the texture of the briefly roasted beef is the marinade, which tenderises the meat. In addition to soy sauce, ginger & garlic, the marinade often will contain fruity pear
Wagyu beef is abundantly and delicately marbled with fat, which makes it melt like butter so beautifully on the tongue. It has a slightly sweetish, subtle flavour, which can be best accentuated by bri
When pork belly is cooked gently enough for long enough, some of the fat diffuses into the muscle tissue and makes it meltingly tender. During the subsequent roasting, a crispy crust forms, which in C
The chicken is marinated with spices in sauces rich with umami flavours, before it is grilled on a spit. The sweetish-spicy peanut sauce expresses itself as creamy & full-bodied; white wine with a sub
This favourite Vietnamese recipe bathes the tender flesh in a pleasantly sweet flavour by adding sweet ingredients. The admixture of pepper or a little chili provides a bit of zip. Depending on prefer
11.03.2019
275万ヘクトリットルは、前年ヴィンテージ2017の平均収量を上回り、現代のオーストリア葡萄栽培史で最も早い収穫となりました。前年に続き、品質は非常に良いから傑出したワインとなることが期待できます。
11.03.2019
275万ヘクトリットルは、前年ヴィンテージ2017の平均収量を上回り、現代のオーストリア葡萄栽培史で最も早い収穫となりました。前年に続き、品質は非常に良いから傑出したワインとなることが期待できます。
11.03.2019
275万ヘクトリットルは、前年ヴィンテージ2017の平均収量を上回り、現代のオーストリア葡萄栽培史で最も早い収穫となりました。前年に続き、品質は非常に良いから傑出したワインとなることが期待できます。
This dish combines sweetness, fruity acidity and above all fiery spice, which poses a particular challenge to the wine accompaniment. Here one needs either residual sugar, extract or maturity. Pairs w
As a portal to the world's largest consumer market, Vinexpo New York is a great opportunity to enter this market. At Vinexpo New York, innovative producers from all over the world meet and present the
Glossary
ゲルバー・ムスカテラーと不明な品種の交配と推測される。
Glossary
ゲルバー・ムスカテラーと不明な品種の交配と推測される。