ヴィンテージ
2009
葡萄品種
Blaufränkisch (ブラウフレンキッシュ)
ワインのスタイルの
7. 赤ワイン - 深みのある分析値
アルコール濃度: 13.5 % (AL)
残留糖分: 1.0 g/l (RS)
酸度: 5.5 g/l (AC)
価格(ex-cellars)
22.00 €
生産量
0 年間リットル
Information on location and soil
Very poor soil. Mainly schist
Information on maturation
Spontaneous fermentation in open 500l barrels, fermentation temperature max. 28°C, 14 to 20 days of maceration, malolactic fermentation in 500l barrels, 14 monts in the barrels, 2/3 new barrels
Taste
Very elegant wine
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
---|---|---|
2012 | Falstaff Rotweinguide | 91.00 |
2012 | Falstaff Weinguide | 91.00 |