ヴィンテージ
2009
葡萄品種
Blaufränkisch (ブラウフレンキッシュ)
ワインのスタイルの
7. 赤ワイン - 深みのある分析値
アルコール濃度: 14.5 % (AL)
残留糖分: 1.0 g/l (RS)
酸度: 5.4 g/l (AC)
価格(ex-cellars)
16.00 €
生産量
0 年間リットル
Juliana Wieder
Direct Sale
Sustainable Austria
Trinkreife
から 2013 まで 2018
エレヴァージュ
バリック
Information on maturation
selective manual harvest; thermo-regulated mash fermentation, partly spontanous in open wooden vats, malolactic fermentation in oak casks, aged 14 months in new barrique barrels
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
---|---|---|
2012 | Falstaff Rotweinguide | 92.00 |
2011 | Vinaria | TIPP |
2011 | Falstaff Weinguide | 92.00 |
2011 | Vinaria | TIPP |