ヴィンテージ
2011
葡萄品種
St. Laurent (サンクト・ラウレント)
ワインのスタイルの
7. 赤ワイン - 深みのある分析値
アルコール濃度: 14.0 % (AL)
残留糖分: 1.3 g/l (RS)
酸度: 5.1 g/l (AC)
価格(ex-cellars)
13.00 €
生産量
0 年間リットル
Aumann Leo
Direct Sale
Sustainable Austria
Trinkreife
から 2013 まで 2023
エレヴァージュ
大きい木桶
Information on location and soil
Steinfeld, gravel
Information on maturation
the storage was for 12 months in 500 l barrels made of French oak
Smell
very fine, fruity sour cherry aroma
Taste
dense, intensive with a good structure. Top-wine, which owns a good storage suitability
Food recommendation
to beef, lamb, pork, veal, wild dishes, pasta dishes with a red sauce
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
---|---|---|
2014 | Falstaff Rotweinguide | 90.00 |
2014 | Falstaff Weinguide | 90.00 |