ヴィンテージ
2019
葡萄品種
Grüner Veltliner (グリューナー・ヴェルトリーナー)
ワインのスタイルの
4. フルボディ分析値
価格(ex-cellars)
19.00 €
生産量
450 年間リットル
Faber-Köchl
Trinkreife
から 2022 まで 2030
エレヴァージュ
バリック
Information on location and soil
Loam; handpicked and selected from the Sauberg vineyard
Information on maturation
Partially fermented spontaneously, fermentation and maturation in barrique, on full lees until June 2020, bottled in August 2020.
Smell
nuanced bouquet, grapefruit, pickling spices
Taste
Full-bodied, taut, lively acidity, tight finish, spicy finish, good length.
Food recommendation
Wild herb gnocchi with Mediterranean vegetables and ricotta cream, Veal roulade with creamy polenta and melted tomatoes, Stuffed pork medallions
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
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2022 | A la Carte | 93 |
2022 | Gault&Millau | 17 |