ヴィンテージ
2017
葡萄品種
Grüner Veltliner (グリューナー・ヴェルトリーナー)
ワインのスタイルの
4. フルボディ分析値
生産量
1500 年間リットル
Faber-Köchl

Trinkreife
から 2018 まで 2025
エレヴァージュ
ステンレススティールタンク
特別パッケージサイズ
大容量
Information on location and soil
Loess soil; the grapes were hand-picked in the second harvest and selected from the Saazen vineyard.
Information on maturation
Classically fermented in steel tanks, on full yeast until February 2018, bottled in April 2018. Vegan wine.
Smell
Typical Veltliner, in the fragrance ripe pear, spicy note
Taste
Dry, nice acidity, well structured, strong body with medium alcohol, long finish Vegan wine.
Food recommendation
roast pork, veal fillet, mushroom risotto
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
---|---|---|
2019 | Gourmetwelten Riedencup Weiß | 93 |
2019 | Falstaff | 90 |
2019 | Gault&Millau | 16 |