ヴィンテージ
2018
葡萄品種
Grüner Veltliner (グリューナー・ヴェルトリーナー)
ワインのスタイルの
4. フルボディ分析値
価格(ex-cellars)
0.00 €
生産量
830 年間リットル
Faber-Köchl
Trinkreife
から 2020 まで 2028
エレヴァージュ
バリック
Information on location and soil
Loam soil; hand-picked and selected
Information on maturation
13 % must fermentation, rest fermented and stored on the full yeast in small wood until June 2019, bottled in August 2019
Smell
nuanced bouquet, grapefruit, pickled spices
Taste
Full-bodied, firm, lively acidity, tight finish, piquant finish, good length. (A la Carte)
Food recommendation
Wild herb gnocchi with Mediterranean vegetables and ricotta cream, Veal roulade with creamy polenta and melted tomatoes, Stuffed pork medallions
賞
評価した年 | 評価者 | 点数/賞 |
---|---|---|
2020 | A la Carte | 93 |
2019 | A la Carte | 91 |